Bierdoktor-Logo

Panimomme sijaitsevat Baijerissa, osa osavaltion lounaisosissa Allgäun alueella ja osa Hallertaun kuuluisan humalaviljelyalueen kupeessa Keski-Baijerissa. Allgäun alueelta valkoimissamme on kolmen perinteisen panimon tuotteita, Rettenbergin panimokylässä sijaitsevan Engelbräun erinomaisten oluiden lisäksi valikoimiimme kuuluvat myös Hirschbräun ja Autenriedin linnapanimon oluterikoisuudet.

Maailman suurimpiin humalaviljelyaluisiin lukeutuvan Hallertaun ympäristössä sijaitsee puolestaan Unertl-vehnäolutpanimo perinteisine, jo yli sata vuotta vanhojen perhereseptien mukaisesti valmistettuine vehnäoluineen. Käsityötaidolla valmistetuista laadukkaista oluistaan tunnetaan samoin lähistöllä sijaitseva Schlossbrauerei Au sekä Ala-Baijerissa Landshutin lähistöllä sijaitseva Schlossbrauerei Hohenthann ja Landaussa, Isar-joen varrella sijaitseva Krieger Bräu. Eteläisessä Baijerissa, idyllisen Tegernsee-järven rannalla sijaitseva Herttuallis-baijerilainen panimo puolestaan on tunnettu erinomaisista, monisatavuotisella traditiolla valmistetuista Lager-oluistaan. Ei siis ihme, että Tegernseer olutta on Münchenissä aika ajoin, ennen muuta kesähelteillä vaikea saada, panimo ei pysy kysynnän mukana. Lisäksi erinomaisiin saksalaisiin oluisiin erikoistuneissa pubeissa ja ravintoloissa on tätä nykyä saatavilla myös Münchenin vanhimman ja suurimmanpanimon, Augustiner-Bräun erinomaisia oluita.

Panimoidemme valikoimiin kuuluu myös erinomaisia alkoholittomia ja matala-alkoholisia oluita. Tästä valikoimasta löytää niin vehnäoluen kuin müncheniläistyyppisen Hellesin tai Radlerinkin ystävä mieleisensä! Teemme uusia tilauksia parisen kertaa kuukaudessa, kysynnän mukaan myös useammin. Ota yhteyttä, jos löydät kiinnostavia tuotteita tai haluat kysyä lisää.

Ja jos siiderihammasta puolestaan kolottaa, kannattaa tutustua uusimpaan kumppaniimme. Keskellä Hessenin Ebbelwoi-aluetta sijaitsee siiderinvalmistajamme, Heilin perheen omistama Kelterei Heil, jonka valikoimiin kuuluu paitsi perinteinen Hessenin omenaviini, luomusiiderit ja kuiva omenasiideri myös kesäinen matala-alkoholinen luomusiideri tai alkoholiton siideri.


Haluatko tietää lisää Bierdoktor-tuotteista? Laita sähköpostia: etunimi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kysy lisää!

:) Elina