Oluen valmistusta jo yli 400 vuoden traditiolla

Au-Hallertaun linnapanimossa oluen valmistuksella on pitkät, yli 400-vuotiset traditiot. Pitkälti yli 150 vuoden ajan, vuodesta 1846 panimo ja linna kuuluvat Beck von Peccozien perheen omistukseen. Nykyään panimon toiminnasta vastaa jo kuudennessa sukupolvessa vapaaherra Michael Beck von Peccoz perheineen.

Schlossbrauerei Au korostaa laadun merkitystä pienten perhepanimoiden pyrkiessä erottumaan massatuotannosta ja teollisesti tuotetuista oluista. Osoitus Aun linnapanimon oluiden erinomaisesta laadusta on panimolle myönnetty Brauring Qualitätssiegel, joka on riippumattomille yksityispanimoille suunnattu laatujärjestelmä. Auer oluet valmistetaan Au-Hallertaun panimossa pitkiä perinteitä kunniottaen ja niissä näkyykin baijerilainen oluenvalmistustaito parhaimmillaan. Ei siis ihme, että Au-Hallertaun panimon oluet ovatkin tunnettuja ja pidettyjä pikälti Hallertaun kuuluisan humala-alueen – ja myös Baijerin rajojen ulkopuolella.

Myös itse Aun kylä eteläisessä Hallertaussa Freisingin pohjoispuolella, n. 50 km Münchenistä pohjoiseen tunnetaan jo vuosisatojen ajan humalanviljelyn keskuksena ja Auer Hopfen – Aun alueen humala – tunnetaan maailmanlaajuisestikin korkesta laadustaan. Humalan viljelyn merkitys näkyy kaikkialla idyllisen Abens-joen molemmilla puolilla sijaitsevassa Aun kylässä, jonka ympäristöä monimetriset humalasalot hallitsevat.