Panimomme

Panimomme sijaitsevat Baijerissa, osavaltion lounaisosissa Allgäun alueella sekä Hallertaun kuuluisan humalaviljelyalueen kupeessa Keski-Baijerissa.

Allgäun alueelta valikoimiimme kuuluu Rettenbergin panimokylässä sijaitsevan, jo yli 350-vuotiaan Engelbräu-panimon erinomaistet oluet. Maailman suurimpiin humalaviljelyaluisiin lukeutuvan Hallertaun ympäristössä sijaitsee puolestaan Unertl-vehnäolutpanimo perinteisine, jo yli sata vuotta vanhojen perhereseptien mukaisesti valmistettuine vehnäoluineen. Käsityötaidolla valmistetuista laadukkaista oluistaan tunnetaan samoin lähistöllä sijaitseva Landaussa, Isar-joen varrella sijaitseva Krieger Bräu. Lisäksi erinomaisiin saksalaisiin oluisiin erikoistuneissa pubeissa ja ravintoloissa on tätä nykyä saatavilla myös Münchenin vanhimman ja suurimman panimon, Augustiner-Bräun erinomaisia oluita.

Panimoidemme valikoimiin kuuluu myös erinomaisia alkoholittomia ja matala-alkoholisia oluita. Tästä valikoimasta löytää niin vehnäoluen kuin müncheniläistyyppisen Hellesin tai Radlerinkin ystävä mieleisensä!

Ja jos siiderihammasta puolestaan kolottaa, kannattaa tutustua keskellä Hessenin Ebbelwoi-aluetta sijaitsevaan siiderinvalmistajaamme, Heilin perheen omistamaan Kelterei Heiliin. Valikoimiin kuuluu paitsi perinteinen Hessenin omenaviini ja kuiva omenasiideri myös kesäinen alkoholiton siideri ja alkoholiton omenaviini. Talvikaudella saatavilla on lisäksi perinteistä saksalaista Glühweinia ja maustettua vaaleaa Apfelglühweinia.

Haluatko tietää lisää Bierdoktor-tuotteista? Ota yhteyttä, jos löydät kiinnostavia tuotteita tai haluat kysyä lisää. Laita sähköpostia: etunimi@bierdoktor.fi ja kysy lisää!

:) Elina