Miksi Bierdoktor.fi?

Asuttuamme reilun vuosikymmenen ajan eteläisessä Saksassa muutimme uuden vuosituhannen taitteessa Suomeen. Tämä uusi-vanha kotimaa pitää sisällään paljon hienoja puolia, mutta ainakin yhtä asiaa jäimme kaipaamaan – vanhan kotimaamme erinomaisia oluita ja olutkulttuuria. Suomessakin toki on saatavilla saksalaisia ja muita ulkomaalaisia oluita, mutta melkoinen osa maltaisesta moninaisuudesta täältä yhä puuttuu. Tähän haluamme osaltamme tuoda muutosta.

Sen vuoksi olemme päättäneet kohdistaa tuotetarjontamme nimenomaan pienten ja keskisuurten yksityispanimoiden ja virvoitusjuomavalmistajien tuotteisiin. Tuotelistoillemme otamme tietoisesti laajalti myös erilaisia alkoholittomia oluita ja moninaisia täällä vielä tuntemattomia virvoitusjuomia sekä luonnonmukaisesti tuotettuja virvokkeita. Mottomme onkin: "Spezialitäten aus Hopfen und Malz – es geht auch ohne Alkohol" eli vapaasti suomennettuna: Mallasta ja humalaa, muuta ei tarvita – ei edes alkoholia

Ravintola- ja pubiyrittäjäasiakkaillemme tarjoamme paitsi laajan valikoiman erilaisia täys- ja erikoisoluita myös erinomaisia matala-alkoholisia oluita sekä alkoholittomia juomia. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös panimoiden omat lasit ja tuopit. Esittelemme Teille tuotevalikoimaamme mielellämme panimoittain koottujen tuotekatalogien avulla. Otamme mielellämme vastaan myös asiakkaidemme toiveita ja ehdotuksia.

Osana palvelujamme ovat myös näiden internetsivujen panimokuvaukset sekä infotekstit oluen historiasta ja panimotietoudesta. Hauskoja lukuhetkiä oluen parissa!

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia ja vastaamme kysymyksiinne saksalaisen ja itävaltalaisen olut- ja ruokakulttuurin tiimoilta. Prost!

Bierdoktor
Elina Kiiskinen

Laita sähköpostia: etunimi@bierdoktor.fi