Yhteystiedot

Yhteystiedot

Bierdoktor, toiminimi
Elina Kiiskinen
Kulmakatu 45a,
FIN-33500 Tampere
Finland
puhelin: 050 373 98 32 ja 03 271 52 72
email: etunimi.sukunimi@bierdoktor.fi

Y-tunnus: Y-12345678
alv.-tunnus: FI12345678

homepage: www.bierdoktor.fi

Internetsivuston sisällöt

Internetsivustomme artikkelit ja tekstit on pyritty toteuttamaan mahdollisimman huolella. Kaikkien tietojen ajankohtaisuudesta, oikeudellisuudesta ja/tai täydellisyydestä Bierdoktor ei silti pysty ottamaan vastuuta.

Linkit sivuston ulkopuolisiin internetsivuihin

Internetsivustossamme on myös linkkejä sivuston ulkopuolisiin internetsivuihin. Näiden sivustojen sisältöihin Bierdoktor ei pysty vaikuttamaan, eikä sen vuoksi myöskään voi ottaa vastuuta niiden sisällöistä. Vastuussa on aina kunkin sivuston haltija. Linkkejä tehtäessä niiden sisältöihin on tutustuttu, mutta linkitettyjen sivustojen jatkuva seuraaminen ja/tai linkkien päivittäminen ei ole mahdollista. Jos havaitsemme ulkopuolisissa linkeissä epäasiallisuuksia ja/tai vääriä tietoja, poistamme linkit välittömästi.

Copyright

Tämän internet-sivuston haltijana pyrimme aina käyttämään itse toteutettuja tai vapaasti käytettävissä olevia tiedostoja. Niiden sivustolla käytettyjen kuvien tai valokuvien alkuperä, jotka ei ole Bierdoktor-sivuston haltijan itse ottamia tai omistamia, on selvitetty kunkin artikkelin yhteydessä lähdetiedoissa. Kaikki Bierdoktor-internetsivuston artikkeleissa käytetyt kuvat ovat Wikimedia-Commons-tiedostoja. Tämän sivuston tekstit ovat sivuston haltijan laatimia, ja kaikki käytetyt lähteet on ilmoitettu lähdetiedoissa. Sivuston tekstien ja artikkelien copyright-haltija on Bierdoktor; lupaa vastaan artikkeleihin saa viitata ja niihin tehdä linkkejä muilta internetsivuilta.